Numera spelar Berit väldigt mycket bingo online, det finns flera bra bingosajter där hon trivs och allt är på svenska. En av dem som hon gillar mest är Maria bingo, där kan hon nämligen byta recept med sina vänner och spela andra spel när hon väntar på dragningarna. Det finns flera fördelar med att spela bingo online, bland annat så slipper du gå hemifrån när du vill spela, du kan spela när du vill och det finns alltid bra erbjudanden och kampanjer. Berit brukar dessutom chatta med en norrman på Maria bingo och dem har fått väldigt fin kontakt med varandra. Dem brukar avtala tid att spela tillsammans i något av de dagliga spelen och prata medan dem spelar.

Berit har även funderat på att skriva en bingoblogg, på Maria bingo har man nämligen möjlighet som på en del andra bingosajter idag att ha en egen blogg. Eftersom att Berit älskar sitt bingospelande så tycker hon att det kanske vore en bra idé. Men det finns andra bingosajter som hon också spelar på. Man kan helt enkelt välja om man vill spela på ett ställe där det finns en massa att göra runt omkring eller om man vill spela på en bingosajt där det enbart erbjuds bingo med tillhörande chatt i varje spel. Berit menar att det är minst lika socialt att spela online som det är att spela i bingohallen. I början kunde hon inte förstå att det var så många som ville spela bingo på nätet men idag är det solklart varför tycker hon. Varje dag är det lunchbingo och det är Berits favorit, då erbjuds det specialpriser och billigare brickor. Hon tycker att det är trevligt att äta lunch och spela bingo framför datorn. En gång vann hon faktiskt en kryssning till Finland och på båten erbjöd dem också en hel del bingospel. Då var det med en kändis som bingoutropare, Östen från Östen med resten och Berit stortrivdes.

Att spela bingo online är enkelt, man får alltid tydliga instruktioner för hur man ska göra. Både för att skapa sitt medlemskonto, för att föra över pengar och för att spela. Om man inte spelat bingo förut så finns det till och med bingoskola på en del bingosajter. Det gillar Berit för då kan fler lära sig att spela det underbara spel som följt med henne hela livet.